Zemlja: Gruzija
Trajanje: 2017 / 2020
Vrijednost: 420 milijuna eura

Državne ceste Gruzije

Institut IGh aktivno djeluje na mnogim stranim tržištima, no projektiranje dionica gruzijskih državnih cesta iznimno je poseban i izazovan projekt. Naši projektanti angažirani su na analiziranju alternativnih ruta cesta i projektiranju četiriju dionica cesta na relacijama Zemo Imareti-Racha, Baghdati-Abastumani, Sno-Omalo i Lentekhi-Mestia, ukupne duljine 450 kilometara.
Osim toga, s Odjelom za ceste Ministarstva regionalnog razvoja i infrastrukture Republike Gruzije zaključen je ugovor o pružanju usluga nadzora nad radovima redovitih popravaka, periodičkih popravaka, sanacije, rekonstrukcije, modernizacije i izgradnje te postupcima čišćenja nakon katastrofai ostalih događaja više sile i radova na zaštiti obala koji će se izvoditi na međunarodnim sekundarnim cestama u Repubili Gruziji.
Ukupna vrijednost IGH ugovora je približno 12,5 milijuna EUR, bez PDV-a. IGH danas u Gruziji ima podružnicu sa oko 100 zaposlenih inženjera, od kojih je dio stručnjaka iz Hrvatske, a dio iz Gruzije i s međunarodnog tržišta.

similar projects

magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left