Surađujte s nama
Pridružite nam se u izazovima novih projekata! Portfolio projekata Instituta IGH izrazito je raznovrstan te obuhvaća velik broj različitih područja, sektora i tržišta na kojima se projekti provode
0
Broj usluga koje pružamo u 9 različitih sektora
0
Broj aktivnih tržišta
Stvarajmo nove vrijednosti zajedno.

Upravo zbog raznovrsnosti područja i sveobuhvatnosti usluga IGH, želimo surađivati s profesionalcima i vrhunskim stručnjacima specijaliziranim za pojedina područja te tvrtkama koje svojim iskustvom, znanjem i resursima predstavljaju nama komplementarne partnere.

Institut IGH već 70 godina okuplja najbolje stručnjake iz svih područja usluga u građevinskoj djelatnosti. Od samih početaka poslovanja aktivnosti IGH izlazile su izvan nacionalnih okvira, pa su tako naši inženjeri i danas cijenjeni na velikom broju tržišta na kojima IGH djeluje. Danas je internacionalizacija poslovanja jedan od strateških ciljeva razvoja IGH za period do 2022. godine, koji namjeravamo ostvariti u suradnji sa stručnjacima i tvrtkama koji dijele naša nastojanja.

Budite i vi dio naše priče.
Ukoliko ste predstavnik poduzeća koje želi surađivati s nama u provedbi projekata na domaćem i/ili inozemnom tržištu, molimo obratite nam se uz opis vašeg interesa na e-mail:
tendering@igh.hr
Ukoliko ste stručnjak zainteresiran za suradnju na projektima na domaćem i inozemnim tržištima, pozivamo vas da nam se javite koristeći predloške na engleskom i hrvatskom jeziku, na e-mail:
experts@igh.hr

DOKUMENTI ZA DOWNLOAD

CV Predložak
magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left