30 tra 2021

Promocija zaposlenika – Ante Katić, novi Zamjenik direktorice IGH Regionalnog centra Split

Uvijek smo sretni kada možemo najaviti napredovanje svojih kolega na nova radna mjesta. Od 1. svibnja 2021. godine naš kolega Ante Katić preuzima funkciju Zamjenika direktorice našeg Regionalnog Centra u Splitu. U svojoj novoj ulozi Ante će biti odgovoran za daljnji razvoj Instituta IGH u Splitu i Dalmaciji općenito. Također, aktivno će raditi na analizi tržišta i trendova, kao i razvoju odnosa s klijentima. Nadalje, zajedno s ostalim kolegama, nastavit će razvijati dobar imidž i percepciju IGH-a kao ključne inženjerske tvrtke u regiji među klijentima, partnerima i zaposlenicima.

Ante u Institutu IGH radi više od 16 godina. IGH mu je prvi i jedini poslodavac nakon završetka Građevinskog fakulteta u Splitu, gdje je diplomirao i stekao zvanje diplomiranog inženjera građevine. Uz formalno obrazovanje, licencirani je inženjer građevine pri Hrvatskoj komori inženjera građevine. Također, certificirani je IPMA voditelj projekata, FIDIC inženjer.

U Institutu je svoj profesionalni put započeo kao Zamjenik voditelja cestograđevnog laboratorija u RC Split, voditelj ispitivanja za cestograđevnu geomehaniku u okviru tadašnjeg Odjela za tehnologiju građenja i nadzor u cestogradnji. Također, bio je i voditelj kontrolnih ispitivanja (geomehanika, asfalt i horizontalna signalizacija) te projektant dimenzioniranja kolničkih konstrukcija.

Od 2009. godine do danas nastavio se profesionalni razvijati kao nadzorni inženjer za građevinske radove (prometnice, luke, visokogradnja) u Odjelu za stručni nadzor RC Split, a od 2012. do danas koordinator je i zaštite na radu u Odjelu za stručni nadzor RC Split.

Što se tiče njegovih referenci, radio je na brojnim projektima kao glavni nadzorni inženjer i nadzorni inženjer, koordinator zaštite na radu, tehnološki nadzor i voditelj kontrolnih ispitivanja za klijente kao što su Hrvatske ceste, Županijske ceste Split, Lučka uprava Split, Lučka uprava Ploče, ACI, INA-Naftna industrija, da nabrojimo samo neke.

Dragi Ante, čestitamo ti na unapređenju i želimo puno uspjeha u novoj ulozi.

magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left