14 velj 2022

Delegacija IGH posjetila Gruziju i Armeniju

Delegacija Institut IGH d.d. koju je predvodio naš predsjednik Uprave Robert Petrosyan posjetila je Republiku Gruziju i Armeniju u sklopu daljnjeg poslovnog razvoja i internacionalizacije. delegation led by our CEO Robert Petrosyan visited Republics of Georgia and Armenia as part of further business development and internationalization.

U Gruziji, gdje je IGH prisutan od 2016., posjet je bio usmjeren na ažuriranja tekućih projekata i izvršenja ugovora. Neke od vitalnih infrastrukturnih projekata u zemlji, poput projektiranja i nadzora izgradnje stotina kilometara planinskih cesta, izvršio je IGH.

U Republici Armeniji, putem Enterprise Armenia, nacionalnog tijela za promicanje ulaganja, IGH se imao priliku upoznati s nadolazećim infrastrukturnim projektima. Također, susreli smo se s najvišim rukovoditeljima iz cestovnog, željezničkog, vodnog i zračnog prometa te agencija i fondova za vodu. Glavni cilj bio je pokazati stručnost u našim temeljnim poslovnim područjima, prvenstveno laboratorijskim uslugama i nadzoru kao i upravljanju projektima te projektiranju cesta. Projektiranje cesta posebno je važno s obzirom na našu stručnost, koju smo pružili u Gruziji na zahtjevnim projektima na planinskom terenu, a kojeg dvije zemlje dijele.

Kavkaz i dalje ostaje u fokusu Instituta IGH kao regija s mnogo mogućnosti.

magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left