Logo
ENGLISH PYCCKИЙ LinkedIn

O nama
 
Povijest
Vizija i misija
Organizacija
Sustav održivog razvoja
Ljudski potencijali
Godišnja izvješća
Odnosi s investitorima
Laboratoriji IGH
Laboratorij IGH je fleksibilna organizacijska jedinica koja obuhvaća sve ispitne laboratorije koji postoje unutar Instituta IGH, d.d., a sastoji se od 19 pojedinačnih laboratorija i djeluje na 7 lokacija: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Pula, Varaždin i Dubrovnik. S oko 400 različitih ispitnih metoda akreditiranih sukladno normi HRN EN ISO/IEC 17025 i širokim spektrom ispitnih metoda u neakreditiranom području svi laboratoriji ispunjavaju zahtjeve osposobljenosti i čine veći dio svih laboratorija u Hrvatskoj akreditiranih u području građevinarstva.
 

Laboratoriji su u građevinarstvu zauzeli značajnu ulogu u gotovo svim fazama od projektiranja, izgradnje, procesa ocjenjivanja i provjere stalnosti svojstava građevinskih proizvoda, te sudjelovanja u provedbi kontrole kvalitete materijala, elemenata konstrukcija i svih radova pri izgradnji velikog broja građevina različitih vrsta, kako u zemlji tako i u inozemstvu. Laboratorij IGH je u tom smislu visoko sposoban pružiti podršku svim ovim procesima.

Visoko stručno osoblje laboratorija kroz laboratorijska i terenska ispitivanja konstrukcija, elemenata konstrukcija, tla, raznih vrsta materijala, građevinskih proizvoda i zvuka na područjima hidrotehnike, geotehnike, prometnica, visokogradnje, građevinske fizike i ekologije, svakodnevno stječe povjerenje kupaca zadovoljavajući kriterije ispitnih normi i ispunjavanjem primjenjivih zakona.

Potvrda o akreditaciji

Organizacijska shema laboratorija

 

             Popis normi iz područja                     akreditacije   - Laboratoriji IGH
-za konstrukcije  -za beton RC Split
-za materijale  -za prometnice RC Split
-za geotehniku  -za veziva RC Split
-za hidrotehniku  -za materijale RC Osijek
-za stabilizacije  -za geotehniku RC Osijek
-za kamen i agregat  -za prometnice RC Osijek
-za asfalt i bitumen  -za betonske konstrukcije RC Rijeka
-za građevinsku fiziku  -za bet. konstrukcije i prometnice PULA
-za veziva i ekologiju  -za prometnice RC Rijeka
   
     

 
       
Mail Intranet Mapa stranice
copyright (c) 2009. Institut IGH d.d. Sva prava pridrĹľana.