Logo
ENGLISH PYCCKИЙ LinkedIn

O nama
 
Povijest
Vizija i misija
Organizacija
Sustav održivog razvoja
Ljudski potencijali
Godišnja izvješća
Odnosi s investitorima
Vizija i misija
VIZIJA: Kompetencijski centar izvrsnosti za istraživanje i razvoj u graditeljstvu uz očuvanje i dodatni razvoj naših temeljnih vrijednosti kao što su znanje, profesionalnost, inovativnost i globalna konkurentnost.

MISIJA: Naša misija je da po pristupu ostanemo profesionalni i dinamični, tako da svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom u svakom trenu možemo udovoljiti rastućim zahtjevima u području graditeljstva kako u našoj zemlji tako i izvan nje. Prepoznali smo i razvijamo znanje kao najznačajniju korporacijsku uslugu i proizvod te u tom smjeru i dalje idemo. Osvajamo inozemna tržišta i očekujemo da ćemo u kratkom vremenu značajno povećati tržišni udio u regiji srednje i jugoistočne Europe uz zadržavanje vodeće uloge na domaćem tržištu.
 

Tržišno orijentiran strategijski proces IGH usmjerava na razvitak i održavanje poduzeća na zahtjevnom i promjenjivom tržištu. Cilj nam je održati konkurentsku prednost kroz povećanje sada već značajnog kolektivnog znanja poduzeća.

Iskustvo stečeno na projektima generira stručnjake koji su spremni preuzimati sve veću odgovornost i voditi sve kompleksnije poslove. Na taj način se stvara neprocjenjiva baza stručnosti i iskustva IGH-ovih eksperata. Takva strateška nakana, uz čuvanje i razvitak integralne korporacijske usluge osigurava stabilnu i sigurnu budućnost Institutu i našim klijentima.
 
Na temelju dosadašnjih referenci uvjereni smo kako upravo IGH danas predstavlja jedinstveni potencijal utemeljen na razvijanju i komercijalizaciji znanja u istraživanju i razvoju, projektiranju i nadzoru te investiranju u perspektivne i velike građevinske projekte. 
  
                                             Strateški ciljevi:
 
1) Poslovna izvrsnost i kontinuirani rast udjela na globalnom tržištu  
2) Razvoj ljudskih potencijala za visoku kvalitetu postojećih i kreiranje novih usluga
3) Održivi razvoj i odgovornost spram okoliša   
     

 
       
Mail Intranet Mapa stranice
copyright (c) 2009. Institut IGH d.d. Sva prava pridrĹľana.