Logo
ENGLISH PYCCKИЙ LinkedIn

 
Aktualnosti
Otvorenje Mosta Čiovo
Institut IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Pelješkog mosta
Vodotoranj - Vukovar
„Institut IGH d.d. predstavljen je u stručnoj reviji za turizam „UT - Ugostiteljstvo i turizam“
Institut IGH d.d. na Danima slovenskog turizma
Arhiva aktualnosti
 

Na ovogodišnjem 4. Međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2015, Institut IGH d.d. nazočio je kao Zlatni sponzor i sudjelovao na više atraktivnih panel rasprava, poput "Investicije u infrastrukturu – koji su projekti zaista razvojni?" i "Je li se promijenila uloga razvojnih i komercijalnih banaka?". Osim iznimne medijske popraćenosti predstavljanja Instituta IGH d.d., obavljeni su i mnogi korisni razgovori i sastanci s trenutnim i potencijalnim partnerima te se poslovni efekt sajma tek očekuje u narednom razdoblju.

U reprezentativnom izložbenom prostoru, osim mnoštva poslovnih partnera i suradnika, ugostili smo i predsjednicu Republike Hrvatske, gospođu Kolindu Grabar-Kitarović te potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije, gospodina Branka Grčića, kao i ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, gospodina Sinišu Hajdaš Dončića.

Između ostalog, tijekom sajma Rexpo 2015, mnogobrojnim zainteresiranim gledateljima i novinarima prezentirani su neki od aktualnih infrastrukturnih projekata Instituta IGH d.d., a ukupno predstavljanje uspješno je zaokruženo iznimno posjećenim IGH Coctail party-em, prije službene Rexpo gala večere. 

Obzirom na dalekosežne koristi koje se generiraju iz ovako kvalitetnih strukovnih susreta, slična predstavljanja znanja i mogućnosti Instituta IGH d.d. planiraju se i u budućem razdoblju, kako bi se vodeća pozicija poduzeća na najbolji način komunicirala svima zainteresiranima, u zemlji i inozemstvu.

Izbor fotografija sa Rexpo 2015

 

4. Međunarodni sajam investicijskih projekata Rexpo 2015
Foto galerija
 
           

 
       
Mail Intranet Mapa stranice
copyright (c) 2009. Institut IGH d.d. Sva prava pridrĹľana.