Logo
ENGLISH PYCCKИЙ LinkedIn

 
Aktualnosti
„Institut IGH d.d. predstavljen je u stručnoj reviji za turizam „UT - Ugostiteljstvo i turizam“
Institut IGH d.d. na Danima slovenskog turizma
Institut IGH d.d. objavio brošuru „EU fondovi i infrastrukturni projekti“
Institut IGH d.d. dobio akreditaciju za obavljanje znanstvene djelatnosti
4. Međunarodni sajam investicijskih projekata Rexpo 2015
Arhiva aktualnosti
 

Na ovogodišnjem 4. Međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2015, Institut IGH d.d. nazočio je kao Zlatni sponzor i sudjelovao na više atraktivnih panel rasprava, poput "Investicije u infrastrukturu – koji su projekti zaista razvojni?" i "Je li se promijenila uloga razvojnih i komercijalnih banaka?". Osim iznimne medijske popraćenosti predstavljanja Instituta IGH d.d., obavljeni su i mnogi korisni razgovori i sastanci s trenutnim i potencijalnim partnerima te se poslovni efekt sajma tek očekuje u narednom razdoblju.

U reprezentativnom izložbenom prostoru, osim mnoštva poslovnih partnera i suradnika, ugostili smo i predsjednicu Republike Hrvatske, gospođu Kolindu Grabar-Kitarović te potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije, gospodina Branka Grčića, kao i ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, gospodina Sinišu Hajdaš Dončića.

Između ostalog, tijekom sajma Rexpo 2015, mnogobrojnim zainteresiranim gledateljima i novinarima prezentirani su neki od aktualnih infrastrukturnih projekata Instituta IGH d.d., a ukupno predstavljanje uspješno je zaokruženo iznimno posjećenim IGH Coctail party-em, prije službene Rexpo gala večere. 

Obzirom na dalekosežne koristi koje se generiraju iz ovako kvalitetnih strukovnih susreta, slična predstavljanja znanja i mogućnosti Instituta IGH d.d. planiraju se i u budućem razdoblju, kako bi se vodeća pozicija poduzeća na najbolji način komunicirala svima zainteresiranima, u zemlji i inozemstvu.

Izbor fotografija sa Rexpo 2015

 

4. Međunarodni sajam investicijskih projekata Rexpo 2015
Foto galerija
 
           

 
       
Mail Intranet Mapa stranice
copyright (c) 2009. Institut IGH d.d. Sva prava pridrĹľana.