Logo
ENGLISH PYCCKИЙ LinkedIn

 
Aktualnosti
Otvorenje Mosta Čiovo
Institut IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Pelješkog mosta
Vodotoranj - Vukovar
„Institut IGH d.d. predstavljen je u stručnoj reviji za turizam „UT - Ugostiteljstvo i turizam“
Institut IGH d.d. na Danima slovenskog turizma
Arhiva aktualnosti
 

 

ZAGREB, 17. prosinca 2010. -   Institut IGH dobitnik je nagrade „Zlatna dionica“ za najlikvidniju dionicu u prošloj godini. Na svečanoj dodjeli nagrada u Hrvatskoj gospodarskoj komori nagradu „Zlatna dionica“ u ime Instituta IGH primila je Darija Živni, direktorica inozemnih poslova.
 
Čestitajući nagrađenima ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač je istaknuo kako Hrvatska ima potencijala, izvrsnosti i sposobnosti,  a uloga države je, istaknuo je,  da to prepozna te da takvima osigura da svoju izvrsnost pretvore u konkretan poslovni događaj.
„Europa je pred vratima, nema nikakve dileme da smo mi dobrodošli, trčimo zadnji krug“, poručio je Popijač.  
 
Dodao je kako „dobri signali dolaze iz EU, sve ono što činimo se prihvaća“ stoga ministar Popijač vjeruje „da ćemo na kraju uspjeti zatvoriti i poglavlje o brodogradnji, te  restrukturirati i spasiti hrvatsku brodogradnju kao jedan od motora industrijskog dijela gospodarstva“.  
 
Među nagrađenim dobitnicima „Zlatne dionice“ su još i Atlantic Grupa,  HT,  Končar Elektroindustrija,  turistička tvrtka Maistra, Zagrebačka banka, Janaf.
 
Zlatne udjele, za najbolje fondove, dobili su Hi balanced,  PBZ I stock fond,  ZB bond, RBA Cash, dok najbolje društvo za upravljanje fondovima ZB Invest.
 
Nagrade su dodijeljene po trinaesti put, i to u organizaciji Zagrebačke burze, gospodarske emisije HTV-a "Poslovni klub", Hrvatske gospodarske komore (HGK), tvrtke Kapital klub i tjednika Lider.
IGH dobitnik nagrade "Zlatna dionica 2009."
Foto galerija
 
           

 
       
Mail Intranet Mapa stranice
copyright (c) 2009. Institut IGH d.d. Sva prava pridrĹľana.