Logo
ENGLISH PYCCKИЙ LinkedIn

 
Aktualnosti
Otvorenje Mosta Čiovo
Institut IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Pelješkog mosta
Vodotoranj - Vukovar
„Institut IGH d.d. predstavljen je u stručnoj reviji za turizam „UT - Ugostiteljstvo i turizam“
Institut IGH d.d. na Danima slovenskog turizma
Arhiva aktualnosti
 

 

ZAGREB, 29. lipnja 2010. _ Prof. dr. Jure Radić, direktor Instituta IGH, d.d. i g. Alex Wiznitzer direktor Israel National Roads Company Ltd. – Ma'atz (INRC) potpisali su u utorak,  29.06.2010. godine u Tel Avivu Sporazum o suradnji („Memorandum of Cooperation“) temeljem kojeg će dvije kompanije surađivati na području istraživanja i razvoja, projektiranja, sanacija te razvoja i vođenja projekata vezanim uz ceste i prateće objekte na cestovnoj infrastrukturi.
 
INRC je državna direkcija za ceste u ingerenciji Ministarstva prometa države Izrael koja je  odgovorna za planiranje, razvoj, investicije i održavanje državnih cesta s pratećom infrastrukturom.
 
Dvije kompanije dogovorile su i početak prvog zajedničkog posla a to je izrada projekta sanacije stogodišnjeg mosta preko prijelaza Kishon u okolici Nazareta.
 
Institut IGH, d.d. i INRC članice su FEHRL-a (Forum of European National Highway Research Laboratories)  unutar kojeg također nastavljaju zajedničku suradnju.
 
FEHRL je međunarodna organizacija sa  40 članica koje se bave istraživanjem te pružanjem  pomoći u istraživanju na području cestogradnje, kao i davanjem stručnih informacija i savjeta vezanih uz tehnologije i načina rada u cestogradnji.
IGH surađuje s Izraelom
 
           

 
       
Mail Intranet Mapa stranice
copyright (c) 2009. Institut IGH d.d. Sva prava pridrĹľana.