Logo
ENGLISH PYCCKИЙ LinkedIn

 
Aktualnosti
Otvorenje Mosta Čiovo
Institut IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Pelješkog mosta
Vodotoranj - Vukovar
„Institut IGH d.d. predstavljen je u stručnoj reviji za turizam „UT - Ugostiteljstvo i turizam“
Institut IGH d.d. na Danima slovenskog turizma
Arhiva aktualnosti
 

 

Bugarska planira u slijedeće četiri godine izgraditi nekoliko autocesta ukupne duljine 1500 km, a očekuju se radovi i na lokalnim infrastrukturnim projektima poput obilaznice oko Sofije, te postrojenjima za korištenje vodnih resursa.
 
Bugarska je strana izrazila veliku zainteresiranost za suradnju s Institutom IGH s obzirom na izvrsne reference koje Institut ima u svojim dosadašnjim realiziranim projektima u cijeloj regiji Jugoistočne Europe. Istaknuli su kako izgradnju hrvatskih autocesta vide kao model za izgradnju cestovne infrastrukture u Bugarskoj.
 
Predsjednik Uprave Instituta Radić je istaknuo kako IGH s 1200 zaposlenih, od kojih je čak tisuću inženjera, ima dovoljno kapaciteta, mogućnosti i kvalitete za sudjelovanje u bugarskim infrastrukturnim projektima, dodajući kako postoji interes i za otvaranjem bugarske podružnice Instituta koji bi zapošljavao tamošnje stručnjake, čime se stvaraju i preduvjeti za zajednički izlazak na treća tržišta.
 
Tijekom dvodnevnog boravka u Sofiji, Radić se susreo i s gradonačelnikom Sofije te predsjednikom Agencije za razvoj cestovne infrastrukture.
Predsjednik Uprave Instituta IGH Jure Radić u posjetu Sofiji
 
           

 
       
Mail Intranet Mapa stranice
copyright (c) 2009. Institut IGH d.d. Sva prava pridrĹľana.